Wat heb je nodig:
- Roomboter
- Appel
- Geweekte rozijnen
- Kaneel
- Havermout
- Kokosbloesemsuiker
- Amandelmelk of andere plantaardige melk
Brrrr te koud. Echt herfst weer in de ochtend. De tijd van koud voedsel is voorbij.
Ik heb zin in iets warms. Het duurt nog wel even tot het lunchtijd is. Dus neem ik alvast een Bulletproof. Met warm bedoel ik iets anders in plaats van overnight oats. Dus dacht ik ga een warme havermoutpap maken.
Dit keer met niet teveel ingrediënten. alleen roomboter, appel, geweekte rozijnen, kaneel, havermout, kokosbloesemsuiker en Verse Amandelmelk. Gelukkig heb ik gister al ander halve liter amandelmelk gemaakt. Anders is het zo klaar.
Ik snap dat veel mensen denken en ja…. het is wel véél werk, maar juist warme havermout is niet veel werk. Je doet jezelf en je buik er heel veel plezier mee.
Omdat ik al amandelmelk gereed had gemaakt was het ook zo klaar. Eerst een beetje roomboter in de pan. Dan bak je de stukjes appel erin. Voeg amandelmelk toe, de rozijntjes ( voor geweekt in heet water terwijl je de appel schilt). De bio havermout. Dat even laat door pruttelen. En als laatste voeg je de kaneel toe. En klaar, smullen maar!
Reactie plaatsen
Reacties